1616. ut på öppet hav

Med träningsvärk i armarna och en kurrande mage tar jag mig an den här dagen.
Först ut är frukost (för vilken sund människa klarar sig utan frukost?), sen ska jag få ordning på saker här "hemma". Just nu bor jag hos min älskade vän Evelin och försöker leta boende i Stockholms djungel. Känner just nu att jag hellre skulle vilja befinna mig i ett land med en faktisk djungel istället för det här kalla landet.
 
 
Jag har precis kommit hem från Brasilien där jag hälsade på min bror i São Paulo. Det har helt klart bidragit till min desperata längtan bort, mot horisonten och vidare! Det finns mycket bra i Sverige, och ja, jag älskar det här landet av många anledningar. Men - det finns mycket jag vill upptäcka, och mycket mer jag vill se. Till exempel i Brasilien. Det är sådana här resor som får mig att blicka framåt, inåt och hitta vad jag letar efter. Mig själv.

Efter bara ett dygn hemma så hade jag börjat kolla på saker jag vill göra, på riktigt.
Jag letade online och hittade flera olika möjligheter till att förverkliga en av mina drömmar. En dröm som faktiskt börjar likna verklighet mer och mer. Det finns ingen annan tid än nu att göra det jag, du, vi drömmer om, det är bara att kasta sig ut! Ut på öppet hav.
 
 

Kommentera här: